Ünnepi készülődés a Kaposvári Közösségi Házban

Ünnepi készülődés a Kaposvári Közösségi Házban

Az alapítvány kaposvári diákjai, szülei, fejlesztői, önkéntesei és mentorai mint minden évben, így idén is együtt készülnek az ünnepre, mely egyben az év zárása is.

Az idei programot a diákok karácsonyi játéka tette színesebbé, melyre már hetekkel korábban elkezdték a felkészülést. Fontos lépés volt ez a legkisebb diákok életében, hiszen nekik ez volt az első ilyen közös szereplésük, melyet azonban a nagyobb tanulók támogatásával gond nélkül, egy szép és igazán emlékezetes produkciót előadva sikerült megvalósítaniuk. A műsor után az idei évben is nagy érdeklődés övezte a karácsonyi kézműves sarkot, ahol kicsi és nagyok egyaránt szebbnél szebb adveni koszorúkat és  díszeket készítettek. A szülők az idei éveben is házi készítésű süteményekkel kedveskedtek, finomabbnál finomabb édességek kerültek az asztalokra, melyekhez különleges teákat fogyaszthattak a jelenlevők. A kötetlen beszélgetés után sor került az ajándékcsomagok és a két meglepetés átadására is. A meglepetés nem volt más, mit az alapítvány 2013-as naptára, valamit az első évkönyvünk, mely a 2011-2012-es évet foglalja össze.

Az idei karácsonyi családi nap is nagyon jó hangulatban telt. Köszönet a szülőknek és a gyerekeknek a sok finomságért, szeretetért, segítő munkáért, amit tőlük kaptunk.

Mi, az alapítvány kaposvári dolgozói megköszönjük a szülők, fejlesztők, önkénteseink egész éves munkáját és kívánunk mindenkinek nagyon békés ünnepeket és boldog új esztendőt.

(Vancsuráné Sárközi Angéla, Bartal-Kovács Judit, Ágoston Attila)

„Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a karácsony!”

 

karacsonykaposvar1