Kenguru Kupa

Kenguru Kupa

November 24-én rendezték meg Szegeden a Kenguru Kupa 2. fordulóját, amelyen Rácz Zsófia a Szeged 2-es csoport tagja csapatával második helyezést ért el. Eredményéhez gratulálunk!

„Már 3 éve a Szeged KE Vadmacskák kosárlabda csapatában játszom. Nagy izgalommal vártuk mindkét mérkőzésünket, mivel az első fordulóban az első mérkőzésünket megnyertük a második mérkőzésünket 1 ponttal elvesztettük kemény fiú csapat ellen. Szerencsére összeszedtük magunkat a 2. fordulóra melyet az eredményünk is mutatja. Szeged KE Madách (vegyes) – Szeged KE Vadmacskák 26 – 39 (5-8, 4+5-7+5, 8-8, 4-11)
Második mérkőzésünk. Szeged KE Vadmacskák – Szedeák Boni-Csikók (vegyes) 62 – 19 (11-3, 20+3-4+7, 10-3, 16-2) Két küzdelmes, hajtós meccsen megérdemelten nyertünk. Időnként nagyon szép csapatjátékot, máskor pedig ügyes egyéni megoldásokat mutattunk az edzőnk véleménye alapján. Én mindkét mérkőzésen játszottam, magasságomnál fogva a lepattanó labdák megszerzése és az ellentámadás indítása volt a feladatom. Igyekeztem maximálisan megfelelni az elvárásoknak. Kosarat is dobtak 7 pontot. Mivel a második mérkőzésünkön látszik a tudásbeli különbség, így megkérte az ellenfél edzője az edzőnket, hogy ültessen le mivel nem tudtak kosarat dobni miattam, mert túl ügyes voltam. Ezzel az eredményünkkel felkerültünk egy magasabb csoportba, amely a fejlődésünket bizonyítja.” Rácz Zsófia, Szeged 2-es csoport