Kirándultunk

Kirándultunk

Május 12-én mindhárom pécsi csoport Budapestre utazott, melyre az egyetemisták közül is többen velünk tartottak. Először a Cyberjump  tranbulin parkban töltöttünk egy órát, ahol 3000 négyzetméter területen többféle dolgot próbálhattunk ki: a dodge ballt, bossaballt, a nyílt trambulin pályát, a slacklinet, a slamball pályát, a high performance arénát, a ninja warrior pályát, a battle beam pályát, a szivacsmedencét, a big bagjumpot, az interaktív falat és a mászófalat. Mindenki igényeinek, bátorságának megfelelően választott a pályák közt. Az intenzív testmozgást követően a jól megérdemelt ebédünket a Camponában fogyasztottuk el. Az Erzsébet téren folytatódott programunk, ahol a Budapest Eye- Óriáskeréken megcsodálhattuk fővárosunkat. Felemelő élmény volt mindannyiunk számára. Programsorozatunk ezt követően a vízen folytatódott. Egy órás sétahajókázás következett a Dunán. A programok gördülékeny megvalósításában nagyon sokat segítettek az egyetemisták.

Fantasztikus élményekkel tértünk haza. Köszönjük!

Pécs 1., Pécs 2., Pécs 3. csoportok

Így láttuk mi…

„A mai nap lehetőségünk volt meglátogatni fővárosunkat, Budapestet, és izgalmas programokon vehettünk részt. Nekem legjobban a trambulin park tetszett, ami után az óriás kereken, és a sétahajózás közben kipihenhettük a fáradalmainkat. Egy nagyon jó és izgalmas napot tudhatunk magunk mögött. Köszönjük a Csányi Alapítványnak, hogy részt vehettünk a programokon!” Orsós Dániel Pécs 3.

Egy tartalmas napot tölthettünk el Budapesten. Reggel korán indultunk majd megérkeztünk a Cyberjump trambulinparkba, ahol mindenki jól érezte magát. Utána felültünk az óriáskerékre, megnézhettük a várost egy más szögből is. Napunk utolsó programja egy hajókázás volt a Dunán. Mindenki gyönyörködött a tájban, az épületekben és beszélgetett. Még jobban összekovácsolt minket ez a nap, így köszönjük, hogy részt vehettünk rajta.” Jakab Kata Pécs 3.

„A szombati nap tele volt élményekkel. Csodálatos volt a Cyberjump. Nagyon tetszettek a különböző trambulinpályák, és az ezekhez kapcsolódó játékok, kellőképpen el is fáradtam. Az óriáskerekezés is igazán élvezetes volt, mely a tériszonyom ellenére is hihetetlenül jó élménynek bizonyult, gyönyörű volt a kilátás a városra. A nap megkoronázásaképpen pedig a hajózás a Dunán, felejthetetlen volt, még az eső sem szegte kedvünket.” Albert Laura Pécs 1.