Kreatív írás szekció előválogató

Idén újabb három fővel bővült a kreatív írás szekció. A januári szekcióhétvége után az áprilisi előválogatón azok az új tagok méretteték meg magukat, ketten valós időben, egy fő pedig egy verses portfólió benyújtásával. Nagy örömmel tölt el, hogy egyre népszerűbb az írásra, önmagunk kifejezésmódjának fejlesztésére fókuszáló csapat. Sok sok szeretettel köszöntünk Benneteket Csilla, Fanni és Martina!

Járay Bianka, szekcióvezető

Jó érzéssel töltött el, hogy hallhattam mások műveit is. Kicsit beletekinthettem a látásmódjukba. Lenyűgözött mások írási tehetsége. A társaság nagyon jó volt, tudtunk egymással nevetni és tanácsokat adni egymásnak. – Vincze Martina, Nagybajom 1-es csoport
Ma volt a kreatív írás szekcióra a beválogatásunk. Különféle gyakorlatokat végeztünk, például egy képről le kellett néznünk egy tárgyat, a másik félnek pedig ki kellett találni miről írtunk! Vagy egy érzelemmel kellett megnyílvánulnunk egy prózába vagy versbe. Egy verspiramist is csináltunk, ami nekem kevésbé volt az erősségem, de ezt az akadályt is megléptem közös erővel. Nagyon jól szórakoztam, és már nagyon várom a szentesi tábort! Tudom, hogy egy csodálatos közösség fog rám várni ott! – Török Fanni, Szeged 3-as csoport