Luscinia zenekar tehetségkutató eredmények

„Június 5-én szombaton a Luscinia nevű zenekarommal az Öröm a Zene tehetségkutató – Balassagyarmati döntőjére utaztunk. A versenyen előzetes beválogatás után 15 zenekar mérkőzhetett meg egymással személyesen a helyszínen. Sikeresen elhoztuk Balassagyarmat város különdíját és Tominak, a gitárosunknak ítélték az Újfalusi Gábor Díjat kiemelkedő zenei tehetségéért.

Június 12-én az V. Élő-Zene Tehetségkutató Fesztiválon jártunk Veszprémben, ahol szintén előzetes beválogatás után 10 zenekar adhatta elő dalait. Ezen a versenyen 3. helyezést értünk el.

Július 23-án pedig Szolnokra utaztunk a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborba, ahol megrendezésre került az AztaQ Zenei Tehetségkutató. A nyeremények közül egy különdíjjal lettünk gazdagabbak, ami pedig egy fellépési lehetőséget ígér a 2022-es Gitármánia Táborban.

Én személy szerint rendkívül büszke vagyok erre a zenekarra és már alig várom a következő nagy megmérettetést.

Ezúton is szeretném megköszönni Soós Bence barátomnak, hogy segített az együttes eszközeinek szállításában, és az Alapítványnak, hogy az egyik kisbuszt a szállításhoz a rendelkezésünkre bocsátotta.” Móczó Martin, Szeged 2-es csoport

Luscinia zenekar tagjai:

Berek Dániel, Jurisits Tamás, Móczó Martin, Seres Kitti, Őri Sebestyén Teofil