Magyarország-Horvátország 2:1

Magyarország-Horvátország 2:1

Marco Rossi csapata eddigi legnagyobb győzelmét aratta tegnap este a Groupama Arénában. A Világbajnokság ezüstérmese ugyan vezetett egy góllal, de csak 20 percig. Szalai Ádám és Pátkai Máté góljaival 2-1-es győzelmet aratott a magyar válogatott. Dzsudzsák Balázs gólpasszal járult ehhez hozzá a 100. válogatott mérkőzésén.  Minden játékos 100%-ot hozott ki magából és ugyanez elmondható  a szurkolókról is, mert a telt házas stadionban elképesztő hangulat volt.

Vasárnap már korán elindultunk Budapestre a Groupama Arénába meccset nézni, ahol a magyarok játszottak a horvátok válogatottja ellen az Európa Bajnokság selejtezőjében. Az idő nagyon szép volt, mi nagyon lelkesen szurkoltunk a hangulat fantasztikus volt és  a válogatottunk a pályán pedig nagyon ügyesen játszott. Hatalmas élmény volt számunkra az, hogy ott lehettünk ezen a nem mindennapi eseményen. Hálás köszönet az Alapítványnak.

Balog Dániel Kaposvár 3-as csoport

 

Rendkívüli napnak néztünk elébe, ugyanis a vb ezüstérmes horvát válogatott látogatott hozzánk. Kissé kételkedtünk abban, hogy magyar pontszerzést láthatunk. …Azonban az első perctől kezdve – a vártakkal ellentétben – szenzációs focit játszottak a magyarok és ennek eredménye egy 2-1-es siker lett. Az eufória a stadionban leírhatatlan volt. Köszönjük ezt az örök érvényű emléket!

Sebők Marcell, szegedi másodéves történelem-magyar szakos egyetemista