Még mindig kamaszodik gyermekünk

„A kamaszkor természetes folyamat, amit túl kell élni, változás biológiailag, érzelmileg, és gondolkodásban.”- február 8-án ezzel a mondattal kezdte meg gondolatindító beszélgetését és előadását Dr. Sablani Yasser kaposvári pszichiáter.

Bemutatott esettanulmányok által hívta fel a figyelmet, arra mely esetekben kell szakemberhez fordulnunk, mikor mondhatjuk azt, hogy a kamasz viselkedése eltér a megszokottól, az elfogadott normáktól. Az előadás interaktívvá vált, a szülők bizalommal és kíváncsisággal mondták el problémáikat tették fel kérdéseiket. Úgy tűnik a kamaszkor valóban kimeríthetetlen téma.

Míg a szülők beszélgettek, addig gyermekeik fejlesztőórákon vettek részt, ott gazdagították tudásukat.

Az előadás után került sor a K 1-es és K3-as csoport félévi szülői értekezletére. A Kaposvár 1-es csoport fő témája a továbbtanulás volt. Természetesen egyik csoportnál sem maradt el a félév értékelése, az elkövetkező időszak programkínálata, az elvárások, feladatok ismertetése.