Megtaláltam

Megtaláltam

„Tavasz óta váratlan fordulat történt az életemben, olyan, amire nem is számítottam: elkezdtem dolgozni egy TV2-es magazinműsor stábjában „Az Építkezőkben”. A vasárnap délelőtti magazinműsor rólunk szól, a mi építkezéseinkről, a mi álmainkról, a vágyainkról. A színvonalas műsor szigorúan szakmai. A megszólaltatott szakértők mind nagyon nagy tekintéllyel bírnak a szakmában.

A mentorom, Nagy Ildikó ajánlott be engem ebbe a produkcióba, tudván azt, hogy én filmezéssel szeretnék foglalkozni a jövőben.  A McDaniel College Budapest másodéves hallgatójaként érdekel a mozi és a TV világa. Ebbe kapok most betekintést a Csányi Alapítványnak köszönhetően. Eleinte, mint gyakornok dolgoztam a forgatásokon, feladatkörömbe tartozott a csapó kezelése és a terep előkészítése a forgatás megkezdésére. Az idei évben örömmel mondhatom, hogy szintet léptem: előléptettek segédszerkesztővé. Új feladatkörömben hozzám tartozik az elővágás folyamatát, vagyis a scriptelést és az írói folyamatokba is besegíthetek majd a második évadtól.

Összességében nagyon jó helyen vagyok, olyan helyen, ahol el tudom képzelni a jövőmet. Köszönöm szépen a Csányi Alapítványnak a támogatást és az iránymutatást, így biztos révbe jutok.” Vig Dávid, McDaniel College Budapest másodéves hallgató, Jász 3-as csoport