Egy délelőtt a pályaválasztás jegyében

Fordulóponthoz érkezik a Kaposvár 1-es csoport érettségiző diákjainak élete, hiszen ebben a tanévben el kell dönteniük, hogy merre tovább, milyen pályát válasszanak és hová felvételizzenek. A választás nem könnyű, hiszen rengeteg lehetőség van és nem mindenki tudja, hogy melyik szakma lenne számára a legjobb. A döntés megkönnyítése érdekében október 16-án szombaton délelőtt a pályaválasztás kérdéskörét jártuk körül a csoporttal, teszteket töltöttünk ki és sokat beszélgettünk.

„Érdekesek voltak a tesztek, amiket kitöltöttünk, olyan dolgokra is rákérdeztek, amelyeken egyébként nem mindig szoktam gondolkodni. Hasznos volt, hogy az eredményeket közösen is megbeszéltük, így a többiekről is megtudtam néhány érdekességet. Jó, hogy egy egész délelőttöt szántunk a pályaválasztásra, nekem nagyon tetszett és örültem, hogy együtt lehettünk és ennyit tudtunk beszélgetni.” Camacho Maria, Kaposvár 1-es csoport