MS Buddy – a hatékonyság szolgálatában

MS Buddy – a hatékonyság szolgálatában

A pénteki napot (július 8.) a Microsoft magyarországi székhelyén, a Graphisoft Parkban tölthettem el, ahol sor került az első szakmai beszélgetésre és programra microsoftos mentorommal, Hermann Zsuzsannával.

A Microsoft Élménylaborjában hallhattam arról, hogyan is működik egy olyan sikeres vállalaton belül a kommunikáció, a feladatok tervezése és szétosztása, majd mindezek hatékonyságának elemzése, mint a Microsoft. Emellett olyan alkalmazásokkal ismerkedhettem meg, amelyek mind egy vállalat működésének, mind egy magánszemély életének szervezését jelentősen megkönnyíthetik.

A mai világban már elengedhetetlen, hogy ki tudjuk használni az internet és számítástechnika adottságait, ezért is örülök annak, hogy az Alapítvány segítségével a világpiacon vezető vállalat működésébe és belső feladatainak szervezésébe pillanthatok be. Mindezen ismeretekkel felvértezve az általam választott pályán is hatékonyan érvényesíthetem majd a sikeres munkához szükséges kommunikáció, együttműködés és ügyfélközpontúság elveit. Kíváncsian várom az Alapítvány pályázatán elnyert további három alkalmat, de addig is hasznosíthatom mindazon programok tudását, amelyekbe betekintést nyerhettem.

Lévay Melitta, Jászság 1