MS Buddy – Az irányvonal meghatározása

MS Buddy – Az irányvonal meghatározása

A tavalyi évben a Csányi Alapítvány a Microsofttal közösen hirdetett pályázatot azoknak a felsőoktatásban tanuló diákoknak, akik a karrier mögötti élet, az oda elvezető út iránt is érdeklődést mutatnak.

Már maga a pályázat alcíme is árulkodó volt: Társ az üzleti életre való felkészülésben. A pályázatok elbírálása után hárman nyertük el a lehetőséget, hogy részt vehessünk ebben a programban. Egyéni mentorálásról van szó, ahol, általunk választott és mentorainkkal egyeztetett programok adják a keretét a találkozásoknak (egy évben 4 alkalom). Mentoromnak Herman Zsuzsannát kaptam, akivel április végén találkoztam először.

Az első alkalommal sort kerítettünk a bemutatkozásra, szóba kerültek a jövőt érintő tervek, hobbik, család, de megbeszéltük a négy tematikus alkalom tartalmát is. Ezek között egyaránt lesz szakmai nap, vacsora és színházlátogatás is, és nem utolsó sorban egy általam fontosnak tartott téma – hogyan tud egy nő egyszerre boldogulni a karrierben és a magánéletben.

Várakozással tekintek az előttem álló időszakra és már előre várom az alkalmakat, amelyek során közelebbről is megismerhetem azokat a folyamatokat, amelyek egy boldog és sikeres élethez szükségesek.

Lévay Melitta, Jászberény 1. ELTE Jogi Kar