Nyári foglalkozások a Jászságban

Nyári foglalkozások a Jászságban

Június és augusztus végén öt alkalommal találkoztunk Szabó András tanár úrral, aki angol középfokú nyelvvizsgára felkészítő foglalkozásokat tartott.

Úgy gondoljuk, hogy nagyon hasznosak voltak ezek az órák, hiszen ősszel páran közülünk vizsgázni szeretnénk. Bár a nyári szünet nem mindenkinek a tanulásról szól, de ahhoz, hogy ne felejtsünk és fejlődjünk ezek az angol foglalkozások fontosak voltak. Nem csak a nyelvtani részeket vettük át, hanem a szókincsünket is bővítettük és a szövegértésünket is fejlesztettük. Vidám, jó hangulatban gyorsan eltelt ez a húsz óra! Köszönjük a lehetőséget! Sós Bence Jászság 3.

Az angol alapfokúra készülő csoporttársaimat és jó magamat, Sós Nikolett önkéntes tanítószakos hallgató segítette, hogy megfelelő feladatok gyakorlásával, megoldásával haladjunk célunk felé. Témaköröket beszéltünk át, szavakat, kifejezéseket tanultunk. Reméljük, hogy ez a sok segítség megtérül, és ősszel sikeres nyelvvizsgát teszünk! Major Rudolf Jászság 3.

Csörgő Terézia önkéntes biológia-kémia szakos nyugdíjas tanárnő segítségét kértem augusztus végén, hogy kezdjen el felkészíteni a három év múlva esedékes egyetemi felvételimre, célom ugyanis, hogy orvos legyek. Szeretnék ezért minden tőlem telhetőt megtenni. Bízom a közös munka sikerében! Kispál Kitti Jászság 3.