Nyílt Nap Mohácson

„A Mohácsi Közösségi Házban megkezdődtek a beválogatás előkészületei. A folyamat egyik jelentős eseménye a január 27-én, szombaton megtartott nyílt nap volt. Ekkor a Mohácsi járás, valamint a Bólyi járás 16 általános iskolájából, 29 érdeklődő család,  összesen 72 vendég volt jelen.  A nyílt nap során az egyetemistáink, a végzős középiskolásaink, kicsinyeink és a szülők segítségével igyekeztünk minél többet mutatni a házunkban folyó munkánkból az Alapítvány által nyújtott lehetőségekből. Állomásokat alkottunk, ahol nemcsak információt kaphattak, hanem lehetőségük volt kérdéseket feltenni, sőt a szülőket arra kértük, hogy egy tea vagy kávé mellett meséljenek minél többet, beszélgessenek az érdeklődőkkel az Alapítványi életről szülői szemmel. Az egyetemistáink is egy megállóként szerepeltek, ahol hitelesen beszéltek az eddigi tapasztalataikról és életútjukról. Kiemeltük a beválogatást, a fejlesztő-tehetséggondozó órákat, a projektjeinken folyó munkát, a táborokat és gazdagító programokat, amiket fotókkal, kisfilmekkel és ppt-vel színesítettünk.” Éles Annamária, mentor