Nyílt Nap a Szolnoki Főiskolán

Nyílt Nap a Szolnoki Főiskolán

A Csányi Alapítvány Jászság II-es csoportjának érettségi előtt álló diákjaival január 4-én ellátogattunk a Szolnoki Főiskola nyílt napjára.

Az intézménybe belépve az épület gyönyörű, tágas aulájába érkeztünk, ahol már várták az érdeklődőket és kérdéseiket a főiskola által kínált lehetőségekről. Regisztráltunk, majd beültünk az előadó terembe, ahol hasznos információkkal teli tájékoztatót hallgattunk meg az intézmény által kínált szakokról és a felvételi eljárásról. Büszkén mondhatom, hogy Csányis társaim mind nagyon érdeklődően és kíváncsian hallgatták végig az előadást, a kihelyezett pultoknál pedig lelkesen kérdezősködtek. A Szolnoki Főiskola üzleti-, műszaki- és agrár jellegű képzéseket is kínál.

Én idén II. évfolyamos vagyok Gazdasági- és Vidékfejlesztési Agrármérnöki szakon, amit csak ajánlani tudok a hasonló érdeklődésűeknek, hiszen a kiváló oktatóknak és a főiskolai légkörnek köszönhetően nem csak színvonalas, hanem családias is az oktatás.

Úgy gondolom, nagyon hasznos volt ez a délelőtt, mivel Alapítványos társaim betekintést nyerhettek a főiskolai életbe és együtt fedezhettük fel a főiskola által kínált lehetőségeket. Remélem a jövőben több társammal is képviselhetjük majd a Csányi Alapítványt ebben a nagyszerű intézményben. Köszönjük a Csányi Alapítványnak ezt a lehetőséget!

Cserna Vivien, Jászság I. csoport

A Szolnoki Főiskola 2015.február 4-én tartotta utolsó nyílt napját,amelyre mi is ellátogattunk. Az egyik ott tanuló csányis diák,Cserna Vivien fogadott minket. A nyílt nap keretében egy előadáson vehettünk részt,ahol az ott tanító tanárok bemutatták az egyes szakokról szóló prezentációijaikat. Lehetőségünk nyílt megtekinteni a könyvárt illetve a kollégiumot is. Mindenki számára hasznosak voltak az elhangzottak és mindenképpen nagy segítséget jelentettek a “nagy döntés” meghozatalához.

Bugyi Gabriella, Kiss Kinga, Darázs Mátyás,Vígh Bence, Tóth Máté  Jászság 2. csoport