Online foglalkozások Szentesen is

„Az Alapítvány harminc szentesi és környékbeli ötödikes támogatottja ezidáig nem tapasztalhatta meg az online foglalkozásokat. A most érvénybe lépett korlátozások értelmében azonban nemcsak az iskolai órák, hanem az alapítványi foglalkozások is a virtuális térben történnek. A családok elmondása szerint a tavaszi covid-időszakban többüknek is voltak problémái az iskolai online oktatás terén, ezt számos esetben a rendelkezésre álló informatikai eszközök mennyisége vagy minősége okozta. Ezért is volt fontos segítség, hogy az arra rászoruló gyermekek az Alapítványtól megfelelő eszközöket kaphattak, jó előre felkészülve a következő hullámra. Általában elmondhatjuk, hogy kisebb kezdeti zökkenők után mindenki ráállt az online gyakorlatra, de nagyon bízunk benne, hogy mindez nem a tartósság jegyében történik.” Kovács Sándor mentor, Szentes 1-es csoport, Őzéné Törőcsik Márta mentor, Szentes 2-es csoport