Online megbeszélés

„Csoportunk (Kaposvár 3-as csoport) nagy része ebben a tanévben kezdte egyetemi tanulmányait, így az alapítványi személyes találkozások már nem annyira a mindennapok részei. Vannak akik Budapestre vagy Pécsre mentek továbbtanulni, de akadnak olyanok is, akik még Kaposváron vannak. A személyes találkozást a távolságon kívül a vírushelyzet is nagyban befolyásolja, így a legutóbbi “találkozót” a Zoom felületen bonyolítottuk le. Február 20-án, szombat délelőtt 10-kor kezdődött a csoportos beszélgetés, ahol mindenki beszámolt arról, hogy milyen félévi eredményekkel zárta az őszi félévet. Így kicsit tudomást szereztünk csoporttársainkról, megismerhettük kicsit a szakot, ahol tanulnak és azt, hogy mi érdekli őket. A beszélgetés nagyon jól sikerült, így megállapodtunk abban, hogy heti/kétheti rendszerességgel megismételjük, beszélgetünk, esetleg online csapatépítő játékokat játszunk, próbáljuk csoportként átvészelni és a legtöbbet kihozni ebből az időszakból.” Terestyényi Anna, Kaposvár 3-as csoport, Óbudai Egyetem, másodéves építészmérnök hallgató