Élmények ” A padlás ” -ról

Élmények ” A padlás ” -ról

2013 .02. 08-án a pécsi csoport egy hihetetlenül szenzációs előadást nézhetett meg a Pécsi Nemzeti Színházban.

A darab címe: A padlás. Mindannyian  nagyon jól szórakoztunk és nagyon élveztük a darabot. Az előadás egyszerre volt mulattató, érdekes és megható. Nagyon örültünk, hogy elmehettünk erre a darabra, reméljük még sok ilyen lesz és több alkalmunk lesz majd színházba járni. (Kormányos Mónika, P1)

Színházban voltunk! – Pénteken a Pécs 2 csoport szervezett keretek között A padlás című félig mese félig musical darabot néztük meg. Annak ellenére, hogy a 80′-s évek végétől folyamatosan játszott színházi darab az egész országot behálózta, már ismert dallamokra lehetett számítani, ennek ellenére elbűvölő élményt nyújtott. A könnyekkel küszködő néző mellett, aki a humort kedveli inkább,  az is elégedetten távozott a függöny legördülése után. A gyerekek figyelmét lekötötte a középkorra utaló öltözék, és a mai kor elemeit művészi módon alkalmazott rendezői technikák. A mese világ fűszerezése csodás dallamokkal, fülbemászó refrénekkel örök nyomott hagyott a nézők és a gyerekek emlékei között.  (Gaál Dorottya, P2)

Tegnap este a Pécsi Nemzeti Színházban jártunk és megnéztük A padlás című musicalt. A darab nagyon pörgős és vidám, történésekkel teli, dalokkal és táncokkal megspékelt tökéletes előadás volt. Úgy vélem , mind a Pécs 1, mind a Pécs 2 csoportnak nagyon tetszett, ugyanis akit a színdarab után kérdeztem csak pozitívumokat sorolt fel , ahogy én is. Nagyon örülök neki,hogy eljutottunk ide is és újabb élményekkel gazdagodtunk. (Petrovics Vivien, P2)