Advent Pécsett

Advent Pécsett

„Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet.”- idézte a Biblia szavait Bibi az adventi összejövetelünkön.

A meghitt várakozás hangulata szőtte át december első napjait. Délutánonként kézműves karácsonyi díszeket és titokban meglepetés ajándékokat készítettünk. Ilyenkor mindenki adni szeretne valamit! Van aki a türelmét, kitartását, figyelmét, van, aki ügyes keze munkáját s van aki egyszerűen saját magát. A karácsonyi ünnepélyünkön örültünk az egymásnak írt verseknek. Jóízűen fogyasztottuk a nagyi vagy az anyu finom süteményét. Énekeltünk, zenéltünk és megosztottuk saját és mások gondolatát az ünnepről, a szeretetről. Legnagyobb meglepetést szerzett az Alapítvány első, igazán nagyszerűre sikerült évkönyve. Egy rég megfogalmazódott ötlet vált most valóra, melyet mindenki kíváncsian forgatott.
A decemberi hidegben, szakadó hóesésben, szeretettel a szívünkben és a karácsonyi ajándékokkal a kezünkben búcsúztunk egymástól és a közösségi házunktól, hiszen 2013 januárjában új helyre költözünk!