Pénzügyi képzés az OTP Fáy Alapítvány segítségével

Pénzügyi képzés az OTP Fáy Alapítvány segítségével

Október 19-én Budapesten került sor a tréningre.

„A nyáron Zsuzsi, Viki és én beneveztünk egy pályázatra. Ennek keretében készítettünk egy O.K.-logós kis ház-makettet. Egy hete megkaptuk a jó hírt, hogy nyertünk a pályázaton és részt vehetünk Budapesten egy pénzügyi képzésen. Reggel korán elindultunk, és mivel kicsit korán érkeztünk Budapestre volt időnk megnézni a Hősök Terét, a Vajdahunyad várát és sétáltunk a Városligetben is. Mikor visszaértünk az O.K.-központba négy órán át a pénzügyekkel kapcsolatos érdekes órákon vettünk részt.” (Márk Szeged 1-es csoport)

„Nekem a gyakorlatok tetszettek a legjobban, mert megtapasztalhattam, játékosan megismerhettem a pénzügyi világot” (Viki, Szeged 1-es csoport)
„Nekem nagyon tetszett, hogy a tréner Titi nagyon felkészült volt, nagy lelkesedéssel és jó ötletekkel mutatott olyan dolgokat, amelyek hasznosak és újak voltak számomra.”  (Zsuzsi 1-es csoport)

„Nekem a Hősök Tere tetszett a legjobban, mert még nem voltam itt, és a gyakorlatok nekem is tetszettek.” (B. Tamás Sz3-as csoport)

Az tetszett a mai napban, hogy:

„Nem volt időm unatkozni az izgalmas gyakorlatok közben.” (Orsós Melinda P1)
„Sok mindent megtanultam a pénzzel kapcsolatba, amit az interaktív tréning még érdekesebbé tett.” (Kollárovics Petra K2)
„Sok olyan dolgot tanultam a pénzzel kapcsolatban amit eddig nem.” (Bodonyi Benjamin P1)

„Egy percig sem unatkoztam és végig jól éreztem magam.” (Kiss János P1)

„Úgy gondolom, hogy ez a program nagyon hasznos, a pénz világában való eligazodás terén, rengeteg új dolgot tanultam meg, örülök hogy a részese lehettem.” (Panka Péter P1)

„A tréning nagyon színvonalas volt, a tréner felkészült, alapos. Ma is gyarapítottam a tudásomat egy új területen.” (Jávorka Patrik P2)

„A pénz evolúcióját prezentációkon és játékos feladatokon keresztül ismerhettük meg.”
(Kovács Dániel P2)

„Az interaktív gyakorlati feladatokon keresztül betekintést nyerhettem a kereskedelem és a pénzvilág működésébe. Megtapasztalhattam milyen volt az emberek hozzáállása a pénzhez. Megismerhettem alternatív fizetőeszközöket és azok előnyeit és hátrányait.”
(Palkó Richárd K2)

„Az órák jó hangulatban teltek, interaktívak voltak, gyakorlati példákat is vettünk. Általuk sokkal érthetőbb számomra a pénzügyi rendszer. Örülök, hogy tudásom ilyen módon gyarapodhatott.” (Gaál Dorottya P2)

„Számomra hasznosítható tudást szereztem, pörgős délelőtt volt, nagy tudással rendelkező előadókkal.” (Korom Mihály P1)