Pódiumbeszélgetés a Fáy Alapítvánnyal

Pódiumbeszélgetés a Fáy Alapítvánnyal

A Csányi Alapítvány már a kezdetektől fogva szoros együttműködést folytat az OTP Fáy András Alapítvánnyal. Ennek az egymást segítő partnerségnek egy újabb állomása volt a május 31-én az OTP Fáy András Alapítvány központjában megrendezett pódiumbeszélgetés, amelynek egyik meghívott beszélgetőpartnere Dr. Radoszáv Miklós volt, Alapítványunk operatív igazgatója.

A fórum az Esélyteremtés a nehéz élethelyzetben lévő gyerekek számára témáját járta körbe, amely keretein belül első körben Bacher János közgazdász-piackutató, az Impetus Research ügyvezető partnere tartott előadást a szociálisan hátrányos helyzetű általános iskolás gyerekek helyzetéről, tanuláshoz, pénzkezeléshez való viszonyukról, a jövőjükről való elképzeléseikről. Ezután egy  Azurák Csaba által moderált kerekasztalbeszélgetés zajlott Kozák Ákos szociológus-jövőkutatóval, az Egyensúly Intézet társalapítójával, L. Ritók Nóra pedagógussal, az Igazgyöngy Alapítvány alapítójával és Dr. Radoszáv Miklós jogász-pedagógussal, a Csányi Alapítvány operatív igazgatójával. A beszélgetés fókuszában az a kérdés állt, hogy hogyan motiválhatóak a nehéz élethelyzetben lévő gyerek és családjaik egy sikeres életpálya érdekében.

A pódiumbeszélgetés rendkívül hasznos tapasztalatokkal és új nézőpontokkal gazdagította mind a vendégek, mind a nézők tudástárát, akik online követhették az eseményt.

Nagyon köszönjük a Fáy Alapítványnak a meghívást és reméljük, a jövőben további töltekező beszélgetéseken vehetünk együtt részt.