PORTFÓLIÓ VÉDÉS 2022

PORTFÓLIÓ VÉDÉS 2022

A tizedik évfolyamos támogatottak az idei tanévben adtak számot tudásukról, tehetségükről és arról, hogy mit kaptak a Csányi Alapítványtól a 2016-os beválogatás óta eltelt 6 évben.

Az első állomás május 13-án Pécsett volt, ahol a bizottság tagjai között köszönthettük Csányi Erikát, a Csányi Alapítvány Kuratóriumának Elnök Asszonyát, dr Radoszáv Miklós operatív igazgatót, Papp Edward kurátor, Szabóné André Piroska szakmai referenst és Gaál Dorottyát, a Pécs 2-es csoportból a „nagyok” képviselőjét. A tanulók komolyan vették a feladatot és alaposan felkészültek a portfólió védésére az elmúlt közel fél évben. Színvonalas és jól kidolgozott prezentációk mellett zongora és klarinét szólamokat is hallhattunk élőben, valamint kiállítást tekintettek meg a bizottság tagjai a gyerekek eddig elért sikereiből és személyes tárgyaikról, valamint alkotásaikról.

Mindannyiunk számára nagy örömet jelentett, hogy a bizottság a Pécs 2-es csoport minden tagját méltónak találta az Életút Program folytatására. Gratulálunk a sikerhez! Gál András, mentor Pécs 2-es csoport

 

A Portfólióvédésről készült fotók a Galériában tekinthetők meg.