Fenyő Zsuzsa

Fenyő Zsuzsa vagyok végzettségemet tekintve tanár, kommunikációs szakember és szociológus. Mindhárom diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, és mindhárom területen dolgoztam is. Majdnem egy évtizedig voltam a Kapos Rádióban műsorvezető, szerkesztő illetve riporter, ezzel párhuzamosan pedig tanítani is elkezdtem a kaposvári TIT-ben. Később a Lia Iskolában folytattam az oktatást, majd a kaposvári családsegítő szolgálatnál dolgoztam, ahol közelebbről megismerkedhettem a szociális szféra működésével. Ezután egy kicsit megint a média területén dolgoztam online szerkesztőként és újságíróként, és egy középiskolában tanítottam médiát. Nagyon szeretek gyerekekkel illetve fiatalokkal foglalkozni és úgy gondolom könnyen megtalálom velük a közös hangot. Érdekel a média, a kommunikáció, a fotózás, a pedagógia, nagyon szeretek utazni és olvasni. Nagyon örülök, hogy a Csányi Alapítványnál mentorként dolgozhatok. Azt gondolom ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a tapasztalataimat és a megszerzett tudásomat kamatoztathassam, és támogathassam a tehetséges fiatalokat.

Dátum

2017. 06. 16.