Fenyő Zsuzsa

Fenyő Zsuzsa

Fenyő Zsuzsa vagyok a Kaposvár 1-es csoportjának mentora. 2019-ben kerültem az Alapítványhoz, amikor egy 10. osztályos csapatnak lettem a mentora, akik közül azóta a többség már le is érettségizett és valamilyen felsőoktatási intézményben tanul tovább. Ezzel együtt 2022-ben egy induló „kicsi” csoport mentora is lettem, mivel a tavaszi beválogatáson tizennégy gyermek került a Kaposvári Közösségi Ház kötelékébe.

Végzettségeim kommunikációs szakember, szociológus illetve médiaismeret és mozgóképkultúra tanár. Nagyon érdekelnek az emberek, imádom a gyerekeket és szeretek a kommunikáció minden területével foglalkozni, legyen az fotózás, videózás, írás vagy egy jó kis beszélgetés. Szeretem, ha kipróbálhatok új dolgokat, ha alkothatok, ha új embereket ismerhetek meg és lenyűgöz az ahogy a gyerekek a Világhoz viszonyulnak. Szeretem, hogy vidámak, hogy frissek, hogy hangosak, hogy kíváncsiak, hogy mindent megkérdeznek.

Azt gondolom, hogy a mentori munka egy nagyon sokszínű munka, amely rengeteg  féle jártasságot kíván meg az embertől. Sokan kérdezik tőlem, hogy mivel is foglalkozom  pontosan a Csányi Alapítványnál és ilyenkor mindig azt válaszolom, hogy mindennel. Hiszen a mentortársaimmal együtt nyári táborokat szervezünk, cikkeket írunk, fényképezünk, szülői értekezleteket tartunk, fejlesztőfoglalkozásokat szervezünk és tartunk is, ha kell, adminisztrálunk, beszámolót, tervet és költségvetést írunk és természetesen foglalkozunk a ránk bízott gyerekek szívével, lelkével és tehetségével.

Gyönyörű és nehéz feladat ez hiszen kiskamasz koruktól egészen a diplomáig kísérjük el őket. Ilyen lehetőséget nem kap mindenki, ezért pedig nagyon szerencsésnek érzem magam. Minden erőmmel azon igyekszem, hogy a csoportomba tartozó fiatalok boldog, elégedett emberek legyenek, akik tehetségükkel, tudásukkal és személyiségükkel értéket tudnak teremteni és gazdagabbá teszik szűkebb és tágabb környezetük életét.

Dátum

2017. 06. 16.

Kategória

Mentor