Éles Annamária

Éles Annamária vagyok, születésem óta Mohácson élek. Itt végeztem középiskolai tanulmányaimat is. Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, Kommunikáció- és Médiatudomány szakon szereztem. Majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem Múzeumpedagógiai Szaktanácsadó képzését végeztem. Jelenleg a diplomamunkámat írom és államvizsgámra készülök .

Dolgoztam a gyermekvédelemben, majd évekig a mohácsi Kanizsai Dorottya Múzeumban múzeumpedagógusként. Munkám során ismerkedtem meg a Csányi Alapítvánnyal, illetve az Életút Program tevékenységével melynek céljaival rögtön azonosultam, mindig is a szívemen viseltem a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát. 2016. márciusa óta vagyok az Alapítvány munkatársa, mint a legfiatalabb mohácsi csoport mentora.

Két gyermek édesanyjaként látom, hogy a mai világban mennyire nagy szükségük van a fiataloknak a biztos háttérre, jó iránymutatásra, az egyénre szabott fejlesztésekre ahhoz, hogy a bennük rejlő értékek felszínre kerülhessenek és azt jó irányba kamatoztathassák. Ezt az ideális feltételrendszert teremti meg az Alapítvány a rászoruló gyerekek számára.

Minden erőmmel azon vagyok, hogy a programba beválogatott gyerekek tehetsége kiteljesedhessen, és sikeres felnőttként léphessenek a nagybetűs életbe.

Dátum

2017. 03. 16.