Őzéné Törőcsik Márta

Őzéné Törőcsik Márta vagyok, 2 felnőtt gyermek édesanyja. Születésemtől fogva Derekegyházán élek a családommal.
Közgazdasági szakközépiskolában végeztem, gépíró-gyorsíró, igazgatási ügyintéző, jegyzőkönyvvezető képesítést szerezve. Érettségi után – végzettségemből adódóan – folyamatosan embereknek segítettem ügyeik intézésében. Fontosnak tartottam, hogy a mindennapi élethez szükséges intéznivalók gördülékenyen történjenek, hogy az emberi kapcsolatok működése zökkenőmentes legyen.
A Szegedi Egyetem Juhász Gyula Pedagógusképző karán 2007-ben végeztem, pedagógia szakos nevelőtanári végzettséget szereztem. A településünkön működő bentlakásos intézményben dolgoztam 15 éven át fejlesztő pedagógusként, több mint 2 éven keresztül pedig az intézmény megbízott vezetője voltam. Feladatom volt az ellátottak fejlesztése, mentálhigiénés támogatása, szabadidős programok szervezése, kapcsolattartás a hozzátartozókkal.
A Csányi Alapítvány a Gyermekekért szentesi induló csoportjában mentorként lehetőségem lesz minden olyan tapasztalat, tudás alkalmazására, melyet eddigi munkám során alkalmaztam, tanultam. Az évek múlásával, a kihívás iránti igény mellett fontos szerepet kapott munkámban az eltérő képességű fiatalok fejlesztésének, segítésének igénye, mert hiszem, hogy minden gyermeknek jár az esély képességeinek optimális kibontakoztatására. Segítve, hogy boldog, szeretetteljes légkörben nevelkedjenek, tanuljanak, fejlődjenek, ezáltal boldog felnőttekké váljanak.
Fontos számomra a család, barátok, munkám és a folyamatos fejlődés. Optimista látásmódomnak köszönhetően az élet minden területén igyekszem segítséget nyújtani.
„Az ember cselekedeteit meghatározó egyik leglényegesebb tényező az az értékrendszer, melyet fiatal korában alakít ki.” Szent-Györgyi Albert

Dátum

2020. 01. 28.