Oláh Tamás

Oláh Tamásnak hívnak. 1983. április.7. születtem Jászberényben. A Jászszentandrási Általános Iskola után, középiskolai tanulmányaimat Gyöngyösön és Jászapátin végeztem, ahol általános mezőgazdász, mezőgazdasági technikus és felsőfokú kereskedelmi menedzseri képesítést szereztem. Majd a Szent István Egyetemen Testnevelés szakos tanítói szakán szereztem diplomát.

Jászberényben a Lehel Vezér Gimnáziumban tanítok és a Klapka György Szakképző és Szakiskolában tanítottam testnevelést. A sport és azon belül a labdarúgás is fontos szerepet tölt be az életemben, fociztam NB3-ban és több Megye I. osztályú csapatban. Jelenleg már csak edzőként dolgozom, amit nagyon szeretek. Sokoldalú embernek tartom magam és próbálom magam mindig fejleszteni.

A Csányi Alapítvány munkáját mentorként segítem. Ez büszkeséggel tölt el, mert olyan gyerekeknek segíthetek, akik okosak és tehetségesek, de önhibájukon kívül nincsenek meg a feltételeik ahhoz, hogy kihozzák, magukból a maximumot. A mentorság nagy felelősséggel, kihívással jár, de szép feladat és igyekszem mindent megtenni, hogy a gyerekek elérjék céljaikat és mindent megkapjanak ahhoz, hogy egészséges, boldog és értékes tagjai legyenek a társadalomnak.

Dátum

2017. 02. 27.