Szövényi Barnabás

1989-ben születtem Marcaliban. Gyermekkoromat általános és középiskolai éveimet a Balaton déli partján, Fonyódon töltöttem. A Mátyás Király Gimnázium befejezése után, kezdtem el a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán tanulmányaimat 2009-2012 között, Elektronikus ábrázolás szakon és képanimátor szakirányon diplomáztam. 2012 óta vagyok kapcsolatba a Csányi Alapítvánnyal. Négy évig önkéntesként vettem részt az Alapítvány életében a Kaposvári Közösségi Házban és programjaiban. 2013-2016 között mesterképzésen vettem részt Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen, mint Vizuális és Környezetkultúra és Mozgóképkultúra és médiaismeret okleveles középiskolai tanári diplomát szereztem. Kaposváron és Egerben eltöltött tanulmányi éveim alatt, több kiállításon, tárlaton, nyomtatványokban szerepeltek a munkáim, belföldön és külföldön egyaránt. 2013-ban szerepeltem eredményesen egy kísérleti videó munkámmal Országos Művészeti Diák Konferencián Egerben Intermédia szekcióban. Az első önálló kiállításom 2016-ban Budapesten Ráday utcában volt. Mentorként bekerülni az alapítványba megtisztelő feladat és nagy kihívásnak érzem. Tehetségemmel és kreativitásommal igyekszem segíteni ennek a nagyszerű és összetett csapatnak a munkáját.

Dátum

2017. 03. 16.