Vancsuráné Sárközi Angéla

Komlón születtem 1964. november 23-án. Két gyermekem van: Ráchel és Zalán. Kaposvártól húsz kilométerre fekvő gyönyörű belső-somogyi településen, Somogysárdon élünk. 1986-ban végeztem a Kaposvári Tanítóképző Főiskolán, általános iskolai tanítóként.

Somogysárdon kezdtem tanítani, majd az utolsó két évben az általános iskola igazgatójaként dolgoztam. Az itt eltöltött időszak örökre elkötelezetté tett a nevelői munka iránt. 2006-ban szereztem meg drámapedagógus oklevelemet, és kaptam ugyanebben az évben meg kommunikáció szakos bölcsészi diplomámat is a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Karán.

A Csányi Alapítvánnyal 2006-ban találkoztam először: a nagybajomi csoportban vezettem drámafoglalkozásokat. A következő év nagy váltást hozott, 2007 júniusától már a kaposvári csoport mentoraként igyekszem erősíteni a csapatot. 2009-ben tehetségfejlesztő szakértőként végeztem az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, jelenleg a veszprémi Pannon Egyetem drámapedagógia-pedagógia mester szakán tanulok. Remélem tudásommal és tapasztalatommal hatékonyan tudom segíteni a rám bízott tehetségeket.

Dátum

2017. 02. 27.