Urr András

Urr Andrásnak hívnak, egy somogyi községben, Böhönyén lakom. Középiskolai tanulmányaimat a kaposvári Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem. Főiskolás éveimet a Kaposvári Egyetemen töltöttem, ahol tanító – testnevelés műveltségterületen diplomát szereztem. A diploma után a böhönyei Festetics Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában kezdtem tanítani. Három évig napközis nevelő voltam, egy évig osztályfőnöki teendőket láttam el, s két évig az iskola intézményvezető-helyettesi beosztása mellett testnevelést tanítottam. Pedagógiai tudásomat tovább szeretném bővíteni, így jelentkeztem a Nyugat-magyarországi Egyetemre. Életem része a sport, mely nem csak fizikai, hanem lelki téren is megerősíti az embereket.

2015. szeptemberében a nagybajomi 2. számú tehetséggondozó csoport mentora lettem. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek találják meg érdeklődési területüket, bontakoztassák ki tehetségüket, tűzzék ki saját céljaikat, s ezek mellett jól is érezzék magukat. Ebben szeretnék a legjobb tudásom szerint az Ő segítségükre lenni.

Dátum

2017. 03. 16.