Urr András

Urr Andrásnak hívnak, egy somogyi községben, Böhönyén lakom. Főiskolás éveimet a Kaposvári Egyetemen töltöttem, ahol tanító – testnevelés műveltségterületen diplomát szereztem. A diploma után a böhönyei Festetics Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában kezdtem tanítani. Kezdetben napközis nevelő voltam, később osztályfőnökként dolgoztam, majd testnevelést taníthattam.

szeptemberében a nagybajomi 2. számú tehetséggondozó csoport mentora lettem. Akkoriban középiskolás korosztály mentorálásával foglalkoztam, akik azóta OKJ-s végzettséget, egyetemi alapdiplomát szereztek. Többen közülük már a munka világában is helyt állnak. Büszke vagyok, hogy az Alapítványon keresztül segíthettem őket. 2017-ben újabb fiatalokkal bővült a csoportom, így lehetőségem adódik az általános iskolás korosztályt végigkísérni az Életúton.

Fontosnak tartom, hogy a gyermekek találják meg érdeklődési területüket, bontakoztassák ki tehetségüket, tűzzék ki saját céljaikat, s ezek mellett jól is érezzék magukat. Ebben szeretnék a legjobb tudásom szerint az Ő segítségükre lenni.

 

Dátum

2017. 03. 16.

Kategória

Mentor