Portfólióvédés Kaposváron

Portfólióvédés Kaposváron

A tizedik évfolyamos tanulók portfólióvédésen vettek részt a Kaposvári Közösségi Házban május 8-án.

A portfólióvédés az előírt óvintézkedéseket betartva zajlott, a pályázó gyerekeknek  az Alapítvány gyorsteszteket biztosított annak érdekében, hogy a legnagyobb biztonságban tudjuk megtartani az eseményt.

A portfólióvédésen a fiatalok számot adtak tudásukról, tehetségükről és arról, hogy mit kaptak a Csányi Alapítványtól a beválogatás óta eltelt években. A megmérettetésen Kaposvár 2-es csoportja, illetve az 1-es csoportból három fő vett részt.
Dr. Csányi Sándor alapító, és Csányi Erika az Alapítvány Elnök asszonya online csatlakoztak az eseményhez és köszöntőjükben sok sikert kívántak a  megjelent diákoknak.

Ezután a diákok a bizottság tagjai – dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató, Palkovics Rózsa és Szalai Zoltán kuratóriumi tagok, Szabóné André Piroska szakmai referens, Vida Zsuzsanna szolgáltatási referens,  Lassu Levente és Sipos Levente gyermekparlamenti képviselők – előtt számoltak be tudásukról, tapasztalataikról, terveikről. Az eseményre a tanulók ötletes videókkal, tartalmas és változatos prezentációkkal készültek, amelyeknek segítségével mindenki bemutatta, hogy miért fontos neki a Csányi Alapítvány és az itt eltöltött idő. Többen beszéltek a hobbijukról, volt, aki sportkarrierjét is bemutatta, jó hangulatban telt a nap.

A Kaposvári Közösségi Ház minden portfóliózó diákjának sikerült a védés. Hatalmas öröm számunka, hogy a bizottság mindenkit méltónak talált az Életút Program folytatására.