Rendhagyó tanévzáró

Rendhagyó tanévzáró

Szombaton (június 17.) a Kaposvár 2-es csoportunkkal a tanév végét egy játékos délutánnal „ünnepeltük meg” Kaposváron a Városligetben.

Rengeteget viccelődtünk, nagyokat nevettünk. Jó hangulatban gyülekeztünk a Közösségi Házban. Már út közben is volt izgalom, hiszen geoládát találtunk. Egy esküvő ifjú párja rejtette el. Kibontottuk a kisládát és jókívánságainkat beleírva rejtettük el újra.

Úton a ligetbe sokat beszélgettünk, nagyokat nevettünk. Majd finomságot uzsonnáztunk, aztán az elmúlt tanévvel kapcsolatos érzéseinkről egy érdekes játék keretében számoltunk be: mentorunk játékos vetélkedővel készült erre az alkalomra.

Az Alapítványt jelképező kezeket rajzoltunk, melyben az Alapítványról  feltett kérdésekre válaszoltunk. Ezután jött mindenki kedvence az Activity, csupa olyan eseményel, fogalmmal, amelyek az Alapítvánnyal kapcsolatosak.

Rengeteget nevettünk azon, hogyan mutogatják el társaink a matematika fejlesztőórát, a szövegértés tanárunkat, Gombos tanár urat hogyan írják körül, vagy hogyan rajzolta le Áron a Központi Irodát. Energia levezetéseként trambulinon ugráltunk.

Jó nap volt méltó befejezése a tanévnek. Nagyon jól éreztem magam!
Gregor Dóra és Antal Dominik Kaposvár 2

Tovább a Galériába!