Röplabdás sikerek!

Röplabdás sikerek!

A Nagybajom 1-es csoport röplabdás lányai Magyar Roxána, a Nagybajomi DRC játékosa és Kuckó Nadin, a RÖAK játékosa az idei tanév első felében több megmérettetésen vettek részt, melyeken szép eredményeket értek el.

Jól indult az utánpótlás röplabdások számára az idei tanév. Veszprémbe 29. éve járnak a nagybajomi röpisek versenyekre. A Báthory elnevezésű mini tornán 1. helyezést értem el a csapattal.

Az idei tanévben október 7-én, Nagybajomban rendezte a Magyar Röplabda Szövetség az első Vollé 2020 Röpsuli versenyét. A versenyen emlékeztünk meg az immár 15 éve elhunyt egykori iskolaigazgatónkról, Tibol Lászlóról a Nagybajomi Diák Röplabda Club első elnökéről. A versenyen az 5 csapatos mini tornán a Csokonai Iskolás csapatommal veretlenül végeztünk az első helyen.

Szintén ebben a hónapban rendeztek Vollé! Röpsuli versenyt Szombathelyen. A Nagypályás csapatunkkal indultunk. Az első gyermek korosztályos versenyen a Nagybajomi DRC-re épülő Csokonai V. Mihály Általános iskolás csapatom jó játékkal győzedelmeskedett a 6 csapatos tornán, így első helyezettként tértünk haza.

Magyar Roxána, Nagybajom 1-es csoport

Az idei tanévben több tornán és házi versenyen is szerepeltem csapatommal, ezek közül a legrangosabb a Nemes József Emléktorna volt, mely Tatabányán került megrendezésre, ahol csapatom 3. lett, én pedig a torna legjobb játékosa címben részesültem.

Kuckó Nadin, Nagybajom 1-es csoport