Országos bajnokág

Országos bajnokág

A Magyar Atlétikai Szövetség által rendezett országos atlétika bajnokságon vettem részt a június utolsó hétvégéjén (június 27-28).

December óta tartó sérülés miatt az országos bajnokságon 100 es 200 méteren vissza kellett mondanom az indulásomat, mert hajlítósérülés miatt nem tudtam érdemlegesen teljesíteni a távokat. Reméltem, hogy a távolugrásban ezzel együtt is jól tudok majd szerepelni. Fájós lábbal is az egyéni csúcsom közelében tudtam ugrani es országos bajnoki második helyezést értem el, kilenc centire elmaradva a bajnoki címtől. Örültem neki, és nem bánom, hisz ilyen állapotban is érmet tudtam szerezni. Az Európa Bajnokság ebben az évben elérhetetlen volt, a sérülés miatt a fő számokban, 200 méteren nem tudtam teljesíteni, pedig a fedett pályás időszak után lehetőségem lett volna erre. Kemény edzések állnak mögöttem, az érettségire készültem és a továbbtanulásra koncentráltam leginkább. Most mégis sikerült a dobogó második fokára felállnom. Köszönöm az edzőmnek, aki büszkén gratulált az utolsó ugrásom után és mindenkinek, aki támogatott ebben. Kovács Péter Kaposvár 2.

Kovács Péternek az 2014/15-ös tanévben elért eredményes tanulmányi munkájáért, és kimagasló sport teljesítményéért Magyarország jó tanulója jó sportolója címet adományozták. Természetesen ezt a megtisztelő díjat az elmúlt több éves kitartó és nehéz munka elismeréseként ítélték oda. Gratulálunk Péternek! Sport pályafutásához további sikereket, az építészmérnöki karon pedig hasonlóan jó tanulmányi eredményt kívánunk!

V. Sárközi Angéla, mentor és a Kaposvár 2 csoport tagjai