A tavaszi versenyek örömei

A tavaszi versenyek örömei

A kaposvári 3-as csoportban ugyanúgy, mint mindenhol máshol elkezdődtek a tavaszi tanulmányi versenyek.

Ezek a versenyek különböző szinteken zajlanak. Iskolai, városi, megyei, és országos versenyekben voltunk érdekeltek az elmúlt időszakban. Csoportomból szinte minden gyermek indult valamilyen versenyen, ahol szép sikereket értek el.

Balla Ábel megnyerte a Zrínyi matematika verseny megyei döntőjét, így korosztályában ő képviselhette Somogy megyét az országos döntőben. Itt is nagyszerűen teljesített, hiszen országos 23. helyezett lett. Ábel életében ezzel nem ért véget a matematika versengés, a hét végén Marcaliban versenyzett, aminek még nem tudjuk az eredményét.

Tar Viki a zene területén alkotott maradandót. A Fonyódon megrendezett megyei hangszeres minősítő versenyen arany minősítéssel jutalmazta a zsűri. Viktória következő versenyére a hónap közepén kerül sor, ahol klarinétjátékában gyönyörködhet a közönség és a zsűri. Mindeközben a csoport „naggyai” sem tétlenkedtek. Készülnek az érettségire, az egyetemisták az év végi vizsgákra.

Fontos állomás a csoport és György Dávid Valentin életében a felsőfokú angol nyelvvizsga megszerzése, hiszen sok évvel ezelőtt Valentin az Alapítványnál kezdett angolul tanulni. A hosszú és kitartó munka meghozta gyümölcsét.
Bízunk a további szép eredmények megszerzésében. A csoport minden tagjának ehhez kitartást, erőt és türelmet kívánok, a támogató segítség mellett.

Ágoston Attila
mentor
K3 csoport