Szegeden voltunk szurkolni a Pick Arénában

Szegeden voltunk szurkolni a Pick Arénában

A Szentesi Közösségi Házunkban az Alapítvány támogatottjai az idén kezdték meg tanulmányaikat a 7. évfolyamon az általános iskolában. Sokan közülük elhivatott sportolók, sport rajongók. A mindennapos kemény iskolai napok után izgatottan várták a szombatot, hogy részt vehessenek életük első kézilabda mérkőzésén Szegeden a Pick Arénában, ahol a Pick Szeged és a Balatonfüredi KSE mérkőzött meg egymással. 2022. szeptember 17.-én útnak indultunk 6 fővel, a gyerekek lelkesek és izgatottak voltak, örömmel vették, hogy támogatottként eljuthatnak az Alapítvány által biztosított sportrendezvényre a Pick Aréna éves bérletével. A szegedi Közösségi Házban átvettük a bérleteket, ahol néhány támogatott fiatal tájékoztatott bennünket a már szerzett tapasztalatairól a belépést illetően, így felkészülten vártuk a kapunyitást.

“Volt időnk megcsodálni az Aréna épületét, fotózkodni és felkészülni a szurkolásra!  Ezen a szombaton a Pick Szeged csapata és a Balatonfüredi KSE csapata mérte össze erejét a pályán.  A Balatonfüredi KSE csapatnak nem volt egy másodpercnyi esélye sem arra, hogy szoros legyen a bajnoki mérkőzés, mert az elején már 8-1-re vezettek a kékek, rendkívül jól védekeztek, pontos támadásokat hajtottak végre, így nem volt kérdés, hogy a 7 gólos előnyt mennyire tudják még növelni, ami végül kilenc gól előny lett, így a mérkőzés végeredménye 37-28 lett, a Pick Szeged magabiztosan nyert. Hatalmas élmény volt a kis csapatnak a részvétel, várjuk a következő mérkőzést. Hajrá Pick Szeged!”

Őzén Törőcsik Márta Szentes 2-es csoport mentora

 

“Végre elérkezett a nap, amikor Szegedre mentünk a Pick Szeged és a Balatonfüredi KSE mérkőzésére! Igen esős napunk volt, de ez nem vette kedvünket attól, hogy lelkesen szurkoljunk életünk első kézilabda mérkőzésén. A jókedv garantált volt már érkezésünkkor. A lelkes szurkoló csapatunk fotózkodott a belépés előtt, majd az belépést után elfoglaltuk ülőhelyünket. A csapat bemutatkozása után elkezdődött a fantasztikus játék, amely 2×30 perc volt, 15 perces szünettel. Végig a Pick Szeged csapata vezetett. Rengeteg gól született, végig vezettek a kékek, akinek mi végig szurkoltunk! Köszönjük a lehetőséget, reméljük, hogy sok ilyen alkalomban lesz még részünk!”

Horváth Vanda

Szentes 1-es csoport

 

Az élményről készült képek a Galériában tekinthetők meg.