Együtt tanulni és játszani jó

Együtt tanulni és játszani jó

Június 26-án szerdán szomorkás időre ébredtünk, de ez sem tántorított el attól, hogy egy rövid tornával kezdjük a napot.

A bőséges reggeli után a pontozás következett és ma is mindenki ügyelt arra, hogy tiszta és rendes legyen a szobája. Ezután nagy lelkesedéssel kezdtünk neki a mai angol óráknak. Ma idegenvezetők voltunk. Haszonos és érdekes feladatokon keresztül megismerkedhettünk a munkájukkal, mialatt sok új szót és kifejezést tanulhattunk. Szívesen használjuk a nyelvet és próbálkozunk az órákon, ahol minden bíztatást megkapunk. Az ízletes ebéd után jól esett a megérdemelt pihenés, de volt, aki zenélt vagy sétált a napsütésben. Ez különösen jól esett a délelőtti borús és esős nap után.

Ezután egyik kedvenc játékunk a „Találd ki, ki vagyok?” következett,  melyet tegnap is élvezettel játszottunk. Szoros volt a verseny, ma azonban már igazi csapatként tudtunk együtt dolgozni.

Klemi ma is egy csodás délutánnal ajándékozott meg minket, a quiz igencsak megmozgatta az agytekervényeinek és rengeteget nevettünk. Levezetésképpen egy könnyed csoportjátékon vettünk részt.

Az este sem telt eseménytelenül, hiszen újból közösen kellett megoldanunk különböző logikai, ügyességi és gondolkodtató feladatokat. Az egész napi kitartó és lelkes munkánkért a nap végén sem maradhatott el a jól megérdemelt jutalom. A hosszú nap után, teli hassal, mindenkinek jól esett együtt leülve megnézni az előző napi film folytatását (Jane Austen: Emma). Tankó Tünde, Vad Klementina Imola