Góóóóóól!

Góóóóóól!

Július 13-án, a hét csúcspontjaként nem is látogathattunk volna izgalmasabb helyre a közelben, mint a Bayern München futballcsapatának főhadiszállására, az Allianz Arénába.

Számomra ez egy hatalmas élmény volt, mivel a klub kedvenc csapataim közé sorolható. Az utazás kellemes hangulatban telt az előző nap képeinek nézegetésével és beszélgetéssel. Münchenbe megérkezve a tömegközlekedési eszközöket vettük igénybe, amivel könnyedén –minden akadályt sikeresen hárítva- jutottunk az Arénáig. Itt megtekinthettük a csapat öltözőjét, a sajtószobát, valamint a lelátóról megcsodálhattuk a nagy odafigyeléssel gondozott füves pályát. Összességében elmondhatom, hogy egy élményekkel teli nap után hajthatjuk fejünket nyugovóra. Szabó Gábor (Pécs 1.)

Ismét egy jó hangulatban eltelt új nap. Ma ellátogattunk az Allianz Arénába, ahol nagyon jól éreztem magam. Mielőtt körbetekintettünk volna az idegenvezetővel,  azelőtt várakoznunk kellett. Ekkor a héten készült képeket nézegettük. Majd elindultunk a körútra, ahol egy csomó izgalmas dolgot láttam. Hihetetlen, hogy bejuthattam egy ilyen helyre, én nagyon élveztem az ott töltött időt. Kovács Patrícia Lilla (Nagybajom 1.)

Együtt az egész csapat, mindenki vidám, az idő jó, mi fokozhja még ezt? Az Aréna. Érdekes, izgalmas program volt. Nagyon örülök, hogy eljuthattam ide. A sok képet megmutatom majd az otthoniaknak és rengeteget fogok mesélni róla! Tischlér Renáta (Pécs 1.)

Bár nem vagyok nagy focirajongó, még nekem is maradandó élményt jelentett ellátogatni az Arénába. Kicsit furcsa érzés volt egy olyan helyen járni, ahol oly sok híres és tehetséges ember játszott már.  Nagyon boldog voltam, hogy itt lehettem. Mégis amit a napban a legjobban várok az az ajándékok átadása. Kíváncsi vagyok arra, hogy vajon milyen lesz a reakciója a néninek, akinél lakunk, amikor meglátja a saját készítésű rajzomat. Remélem örülni fog neki, és éppen olyan értékes emlék lesz számára, mint a mai és az ezelőtti napok nekem. Roubál Nikolett (Pécs 2.)

Habár nem vagyok a foci szerelmese, az Allianz Arénában töltött időt maradandó élményként örzöm meg szívemben. Minden fénykép egy emlék. Jó program, jó csapat ez a tökéletes nap receptje. 🙂 Karácsony Csilla (Kaposvár 1.)

Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy eljussak az Arénába, és ez az álmom ma valóra vált. Még nagyszerűbb élmény az, hogy mindezt nem egyedül, hanem a barátaimmal együtt élhettem meg. Már távolról is nagyon különlegesnek tűnt, de amikor beértünk a stadion belsejébe, elállt a lélegzetünk. A gondos odafigyeléssel ápolt fű (amely éjszakánként szoláriumoztatva és szabványméretre van vágva), az Aréna méretei és a róla elmondott adatok lenyűgözőek. Száz meg száz érdekességet hallottunk – persze németül. Nagyon szépen köszönjük Judit néninek, hogy ilyen jól megszervezte ezt a napunkat! Járay Bianka és Kiss Kinga (Pécs 2. & Jászság 2)