Szombati napunk a Közösségi Házban

A mai szombatunkat (12.02.) továbbtanulással kapcsolatos beszélgetéssel indítottuk. A Szent József Katolikus Elektronikai Technikum, Gimnázium szakképzéseiről hallhattunk sok hasznos információt Zeke Lajos fejlesztőnktől. Ő ott tanít és jól ismeri a követelményrendszert. Megbeszéltük, hogy melyik szakképzésen milyen tantárgyakat kell tanulni. Akár két szakmát is elsajátíthatunk és érettségink is lesz. A csoportból többen is készülnek ebbe az iskolába. Az ICDL felkészüléssel folytattuk a napot. Most a Prezentáció modulvizsgára gyakorlunk. Délután Annával és Virággal kis-mentorainkkal készítettünk karácsonyi süteményeket, amiknek egy része ebéd után el is fogyott.  Én a datolyamasszát formázgattam aztán meg is ettük. A kicsiket is megkínáltuk, a többi sütit pedig haza vittük, hogy otthon is megmutassuk. Munkás Kevin Manó Jászság 1-es csoport