Szülőértekezlet a Jászságban

Szülőértekezlet a Jászságban

A Jászsági Közösségi Házban sor került a szülői értekezletre, ahol együtt érdeklődve hallgattuk, gyermekeink mentorát: Nagy Ildikót, aki az első félévben tapasztaltakat összegezte. Az ötödikes gyerekek jól teljesítettek az iskolában, de a felső tagozat nehézségeivel mindenki találkozott. Nekünk is oda kell figyelnünk, hogy gyermekeink rendszeresen és jól tanulják meg a tananyagot. A családi háttér, a biztatás, az odafigyelés, magabiztosabbá, könnyebben teljesíthetővé teszi mindazt, amit meg kell tanulniuk.  Örülünk és hálásak vagyunk, hogy az Alapítvány segít sok tantárgynál, így nekünk is könnyebb a dolgunk.

Megbeszéltük a gyerekek további programjait, szóba került az Életút Nap, amire nagyon készül a csoport. A nyári táborokban idén nem csak úszni tanulnak meg gyermekeink, hanem pénzügyi ismeretekkel is gazdagodhatnak az OTP Fáy András Alapítvány szakembereinek jóvoltából.

Mi is szeretnénk segíteni az itthoni szabadidős programokban, ezeket szintén megtárgyaltuk. Gyermekeink az Alapítványnál nagyon jól érzik magukat, nagyon hasznosnak találjuk, hogy ide járhatnak!

Jászság 3-as csoport szülők