Szülői értekezlet gyerekszemmel- Pécs 3. kicsi csoport

Szülői értekezlet gyerekszemmel- Pécs 3. kicsi csoport

“Az első szülői értekezletre 2021. június 9-én 17.00-ra érkeztünk szüleinkkel. A szülői értekezlet első felében megismerhettük az Alapítvány házirendjét, melyet dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató ismertetett mindannyiunkkal. Ezt követően szüleinkkel kitöltöttük a Sarlóspusztai Gólyatáborban való részvételhez szükséges nyilatkozatot. Tanulmányi szerződésünket áttanulmányoztuk  és vállalásainkat írásban rögzítettük. Mentorunk hasznos és praktikus információkkal látott el minket, megtudhattuk milyen programok várnak ránk a hat napos Gólyatáborban.
A közeljövőben több hasznos tanfolyamon vehetünk részt, többek között tanulásmódszertan és pénzügyi alapismeretek terén mélyíthetjük el tudásunkat.
Képességeinket fejlesztő foglalkozásokkal és programokkal segítik majd a tanév során.
Amíg szüleink és mentorunk egyeztették adatainkat, mi jóízűen elfogyasztottuk az uzsonnát a Közösségi Ház étkezőjében. Egyeztettük az első közös Családi Napunk időpontját is. Örülünk, hogy megismerhettük egymást és részesei lehetünk a Csányi Alapítvány Életút Programjának, mert tudjuk, hogy sok élményben lesz részünk.” a Pécs 3-as csoport tagjai