Szülői értekezlet Mohácson és Kaposváron

Szülői értekezlet Mohácson és Kaposváron

Május 18-i Kuratóriumi ülésen derült ki, hogy a mohácsi 1-es és a kaposvári 1-es csoport beválogatására a pályázók közül kik kerültek be az Életút Programba.

A tegnapi nap során került sor Mohácson a régi és az új tagok találkozójára. A nagyok legalább olyan izgalommal várták ezt az alkalmat, mint a kicsik. Előkészítették a játékokat, segítettek a szendvicsek elkészítésében és a terem berendezésében. A meghirdetett időpontra meg is érkeztek a kicsik a szüleik kíséretében, akik elmondták, hogyan értesültek a bekerülésükről és hogy mennyire örülnek, hogy itt lehetnek. A közös fotó elkészítése után megnéztük a Beválogatásról készült kisfilmet, melyen jókat kacagott mindenki, különösen a vicces jeleneteken. Ezt követően a gyerekek külön váltak a szülőktől, akiket dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr és Kovácsné Bodor Erika mentor tájékoztatott az Életút Program által nyújtott lehetőségekről és kötelezettségekről. Kiosztásra kerültek az alapdokumentumok, melyek irányadók a munkánk során és részletesen megbeszéltük a nyári programokat. Eközben a gyerekek fociztak, pingpongoztak és kézműves foglalkozáson vettek részt. A végén kötetlen és jókedvű beszélgetéssekkel zárult a találkozó.

GALÉRIA

Remek hangulatban telt a szülői értekezlet a Kaposvári Közösségi Házban is. Izgatottan érkeztek a gyerekek és a szülők is az első szülői értekezletre, ahol a már várták őket a kaposvári mentorok és a kis-mentorok. Először a közösen megnéztük a kaposvári beválogatásról készült kisfilmet, amelyet nagy örömmel fogadtak jelenlévők. Ezután a gyerekek egy kézműves foglalkozáson vettek részt, ahol aranyos katicákat készítettek. Amíg a gyerekek alkottak a szülők hasznos információkat tudtak meg a Csányi Alapítványról és az Életút Programról dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úrtól és Fenyő Zsuzsától, a csoport mentorától. Az alapdokumentumokat is megkapták a szülők és részletesen átbeszétük a nyári programokat is. A találkozó végén jó hangulatú kötetlen társalgás alakult ki a résztvevők között, felnőttek és gyerekek is könnyen megtalálták a közös hangot.