Szülők akadémiája a Fáy Alapítvánnyal Kaposváron

Szülők akadémiája a Fáy Alapítvánnyal Kaposváron

A Fáy Alapítvány két trénere érkezett Kaposvárra, hogy a pénzügyekről tartson egy interaktív foglalkozást az 1-es csoport tagjainak pénteken.

Tavaly már jártak Kaposváron a trénerek, és egy remek hangulatú programot tartottak, ezért mindenki nagyon szívesen vett részt az eseményen ebben az évben is. A szülőket és a gyerekeket két csoportra osztották, majd játékos feladatok segítségével tanultak a pénz világáról. Így többek között megtudhatták hogyan működnek a befeketetések, mit jelent a kicsi és a nagy kockázat, hogyan lehet megtakarítást összegyűjteni.

Amellett, hogy idén is sok hasznos dolgot tanultak a résztvevők, a jó hangulatra sem lehetett panasz. Nagy nevetések és élénk beszélgetések kísérték a mintegy két és fél órás tréninget, amely csapatépítésnek is remek volt, hiszen a foglalkozások alatt jobban megismerték egymást a Kaposvár 1-es csoportjának tagjai. A Szülők Akadémiájáról mindenki elégedetten, vidáman és rengeteg új információval gazdagabban távozott.

„Nagyon jól éreztem magam pénteken,  a Fáy Alapítvány remek programot állított össze.  Eleinte beszélgettünk majd később kezdtük el a játékos feladatokat, amelyek nekem nagyon tetszettek és szerintem sokat lehetett belőlük tanulni. Azt gondolom nagyon fontos, hogy picit beszélgessünk a pénz használatáról és az pedig nagyon jó ha mindezt játékos formában tesszük. A program összehozta a csapatot és szerintem ez egy tanulságos és élvezetes nap volt. ” Kecskés Kíra, Kaposvár 1-es csoport

GALÉRIA