Tájrendező-és kertépítő mérnök lettem

Tájrendező-és kertépítő mérnök lettem

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai kampuszán ünnepélyes keretek között vehettem át a tájrendező és kertépítő mérnöki alapszakos diplomámat. Szerencsére minden lehetőség adott volt, hogy a diplomaosztó ünnepély meg legyen tartva, természetesen a járvány terjedését megelőző korlátok keretein belül.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elérnem egy célomat és végre megszereztem a diplomámat, amelyhez egy fáradalmas és nehézségekkel teli út vezetett. Az utóbbi pár év megterhelő volt számomra, ennek ellenére határoztam el magam, hogy februártól kezdve még két évig szeretném folytatni tanulmányaimat mesterszakon. Úgy gondolom, hogy az idáig tett erőfeszítések, a megszerzett elméleti tudás és gyakorlati tapasztalataim kamatoztatásáért rendkívül fontos, hogy még két évig helytálljak az egyetemen. Nagyon elszánt vagyok és a tőlem telhető legjobb eredményt fogom hozni a továbbiakban is.

Nagyon hálás vagyok a Csányi Alapítványnak azért, hogy megalapozták nekem az egyetem elvégzéséhez szükséges ösvényt. Külön köszönettel tartozom Erika néninek és Miklós bácsinak, amiért türelmükkel és támogatásukkal átsegítettek a mélypontokon, mentoromnak, Urr Andrásnak, hogy mindig támogatott, a többi mentornak, fejlesztő tanáraimnak és nem utolsó sorban barátaimnak, akik egytől egyig tanácsokkal, tudással, motivációval és lelki támasszal szolgáltak számomra, akármilyen nehéz is volt az adott helyzet.

Galambos Krisztián – Nagybajom 2-es csoport, tájrendező – és kertépítő mérnök, Bsc