Tanévkezdés Pécsett

A p2 csoport a mai napon (szeptember 09.) tanévnyitó szülői értekezletet tartott a pécsi Közösségi Házban.

Fotókon keresztül felelevenítettük az Életút Nap legszebb pillanatait. Az új tanévre új vállalásainkkal új, egy évre szóló szerződést írtunk alá. Operatív igazgatónk, dr. Radoszáv Miklós évindítójában beszélt az Alapítvány működésében várható módosításokról és biztatta a diákokat a felkínálkozó lehetőségek kihasználására. Ismét felhívta a figyelmet az Életút Program legfontosabb elemeire. Biztatott mindenkit tehetségének fejlesztésére, az ismeretszerzés prioritására. Az évindítás nem csak a középiskolás csoportban valósult meg. A Pécsi Egyetemet látogató, elsősorban kaposvári alapítványi tagok is közös megbeszélésre ültek össze a Közösségi Ház társalgójában. A fő téma az új környezetben való tájékozódás, az ügyintézés lebonyolításának technikai nehézségei, a segítségnyújtás lehetőségei, a rendszeres és szélesebb körű kapcsolattartás voltak. Tervekkel és energiával feltöltve, lelkesen kezdjük el a új tanévet.