Tanévnyitó szülői értekezletek a Pécsi Közösségi Házban

Tanévnyitó szülői értekezletek a Pécsi Közösségi Házban

Új tanév, új tervek, új célok.

Pécs  1. csoport 2016. szeptember 6-án  az évindító szülői értekezleten már második évüket kezdték meg a Pécs 1-es csoport kicsinyei csányisként. Mind szülő, mind gyermek képviseltette magát. Megbeszélésre került a fejlesztő órák rendje, az első csányis foglalkozás napja, a Kutatók éjszakája programja, és a többi közeljövőben esedékes program melyek a gyerekekre várnak. A Polgár Judit Sakkalapítvánnyal közös pályázati munkák is elkészültek. Valamint a legfontosabb az idei évre vonatkozó tanulmányi szerződések megkötése, a vállalások megírása. Sok információval és az újrakezdés örömével gazdagodva fejeződött be a szülői.

Pécs 2. csoport Év eleji szülői értekezletünk legfontosabb feladata az egyéni vállalások megfogalmazása, rögzítése az együttműködési szerződésekben. Beszéltünk a tanév feladatairól, az első félévre tervezett programokról, fejlesztő foglalkozásokról. Szó esett az aktuális alapítványi pályázatokról, az elkészült pályamunkákról. Elégedettek voltunk, mivel sikerült a legfontosabb feladatainkat átbeszélnünk, megérteni, tennivalónkat megtervezni. Sikeres tanévet szeretnénk!

Pécs 3. csoport A mai napon, szeptember 7-én a Pécs 3 csoport megtartotta a tanév első szülői értekezletét.  A tanulmányi szerződések aláírását követően értékeltük az elmúlt tanév eredményeit és a nyári táborok programjait. Megtekintettük a kőszegi és balatonszemesi táborban készült videókat. Megbeszéltük a tanév foglalkozásainak tervezetét, valamint az őszi programjainkat: Jótékonysági futás, Kutatók éjszakája, Családi nap, Világ- Sakkfesztivál, Csányissimo Kamarazenekar próba.  Az aktuális pályázati anyagok is leadásra kerültek. Az idei tanév kiemelten fontos a csoport számára, hiszen a pályaválasztás, a középiskolai felvételi előtt állunk. Már most látjuk, hogy sok feladatnak nézünk elébe a 2016/2017-es tanév során, melyet legjobb tudásunk szerint teljesítünk.