Tanévzáró buli

Tanévzáró buli

A karantén miatt nagyon sokáig nem találkozhattak egymással a Kaposvár 4-es csoport tagjai sem, így nagyon örültek, amikor először csak a lányok, aztán csak a fiúk jöttek be a Közösségi Házba. Június 12-én, pénteken pedig végre az egész csoport együtt tölthette a délutánt.

Nagyon várták már a gyerekek, hogy együtt lehessenek és nagy öröm volt látni, hogy mindenki izgalommal, nagy mosollyal érkezik. A teremben a földön párnák voltak, kíváncsian vártam, ki hova fog leülni és nem is csalódtam, a szokásos kis csoportok alakultak ki.  Azonnal nekiálltak beszélgetni, megosztani egymással az elmúlt időszak élményeit.

    

Miután mindenki megérkezett, pár gondolattal lezártuk a koronavírusos időszakot és a tanévet, majd kitöltötték a gyerekek a teszteket és kezdődhetett a játék! A fiúk már nagyon várták, hogy egymással megmérkőzhessenek a FIFA-bajnokságban, a lányok Activity-ztek. Nem maradhatott ki a csocsó sem, zenei aláfestéssel, ami igazi bulis hangulatot varázsolt.

 

A délután nagyon gyorsan elröpült, jó volt ismét együtt látni a csoportot és már várjuk nagyon a következő közös programot. Halász Marianna, mentor, Kaposvár 4-es csoport