Tanulásmódszertan tréning Mohácson

Tanulásmódszertan tréning Mohácson

A mohácsi 2-es csoport tagjai folytatják a tanulásmódszertan tréninget, amit még a sarlóspusztai Gólyatáborban kezdtek el.

A foglalkozások július 24-én és 25-én zajlanak. A tréning egyik célja, hogy a gyerekek megismerjék tanulási szokásaikat, képességeiket. A foglalkozásokat Piroska néni tartja. A nagyon jó hangulatú órákat már a Gólyatábor alatt is élvezték a gyerekek, és az itt tanult módszerek a későbbiekben nagy segítségükre lesznek az iskolában.

A második nap,  július 25-én, a meleg ellenére is lelkesen vettek részt a mohácsi 2-es csoport tagjai  az órákon.A két nap alatt rengeteg új ismeretre, technikára tettek szert, amelyekkel eddig az iskolában nem találkozhattak. A tréning a mai nappal nem ért véget, hisz szeptemberben folytatják  Piroska néni vezetésével. A nap folyamán nem csak a „szigorú” tanórák kötötték le a gyerekek figyelmét, hanem  a Duna parti séta alkalmával elfogyasztott  finom ebéd is növelte a délutáni koncentrációt. A Dunára néző étterem panorámája is elbűvölte a vidékről érkező gyerekeket.