TDK első helyezés

TDK első helyezés

Turuczki Szabolcs a szegedi 2-es csoport agrármérnök szakos hallgatója 2022. december 7-én az SZTE-Mezőgazdasági Karon megrendezett TDK-ján első helyezést szerzett, a jövő évi agrár OTDK-ra javasolták.  Eredményéhez gratulálunk!

“A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Mérnöki Karán, az idei évben is megszervezték a kari TDK-t, vagyis a Tudományos Diákköri Konferenciát. A rendezvény folyamán 21 hallgató mutatta be dolgozatát 4 különböző szekcióban melyek a következők voltak: Állattudományi és Takarmányozási szekció, Növénytudományi és Kertészeti szekció, Vadgazdálkodási szekció és a Vidékfejlesztési és Agrárökonómiai szekció.
Én az Állattudományi és Takarmányozási szekcióban adtam elő eddigi kutatásaimat és kísérleti eredményeimet, melynek a címe: „Pontyivadék nevelése ízeltlábú táplálékforráson”. Ezzel a TDK dolgozatommal és előadásommal a kari Tudományos Diákköri Konferencián első helyezést értem el.


A dolgozatom témájának folyamatos alakulásában, fejlesztésében és végleges kinézetében nagyon sokat segített mentorom Mikics Péter, a Csányi Alapítvány és kari konzulensem Dr. Monostori Tamás tanár úr”.

Turuczki Szabolcs Márk
Szegedi 2-es csoport

További információk az egyetemi kar honlapján olvasható.