Első helyezett lettem

Február 28-án ismét megrendezésre került a Jász- Nagykun- Szolnok megyei Mazsorett Verseny, ahol az ország különböző pontjairól érkeztek versenyzők.

Köztük Szegedről, Hajdúszoboszlóról, Vésztőről, Zsámbokról… és még sorolhatnám. Nagyon izgatottan vártam már a versenyt, hiszen újra megmérethettem magam szóló kategóriában az ország legjobb mazsoretteseivel. Nagyon sokat dolgoztam rajta, hogy minél jobb produkcióval állhassak a zsűri elé. És azt gondolom megérte a rengeteg fáradalom. Az a felbecsülhetetlen érzés mikor fellépek a színpadra és hallom, hogy mennyien szurkolnak, drukkolnak értem, ez úgy hiszem mindent kárpótol. Egyik öröm után jött a másik. Rettentően izgatott voltam az eredményhirdetéskor is, de magabiztosan álltam ki, hiszen tudtam végre sikerült úgy eltáncolnom, mint még soha, és bármi is legyen az eredmény én büszke leszek rá. Mikor a kategóriákat, neveket és díjakat sorolták, nem is hittem, hogy esélyem lesz megnyerni. Viszont mikor kimondták a kategóriánk második helyezettjét, majd az elsőt, nehéz szavakba önteni, elképesztő és felemelő érzés volt elősnek lenni. Kívánom mindenkinek, hogy legalább egyszer élje át azt, hogy amiért dolgozott, fáradozott végül hatalmas beteljesülésre találjon. Köszönöm az Alapítvány támogatását, köszönöm! Ez felejthetetlen!

Tóth Zsófia Jászság 3.