Új társunk érkezett…

Új társunk érkezett…

A Pécs 1 csoport kicsinyei izgatottan várták a mai délelőttöt (május 7.), hiszen ma volt a nagy nap, hogy először találkozhattak új társukkal.

Már hetek óta izgatottan kérdezgették ki lesz az, mikor jön először, fiú vagy lány lesz az illető? Nehéz volt megállni, de csak a mai napon derült fény az új társ kilétére. Jó volt látni az izgatott arcokat, ahogy folyamatosan az időt kérdezgették, az órát nézték. Az első félénk bemutatkozások után hamar feloldódtak és kacajoktól volt hangos a dráma terem. Egymás szavába vágva meséltek Lucának az eddigi élményeikről, a nyári tábor emlékezetes pillanatairól, az órákról, a tanárokról, arról, hogy miért is jó „csányisnak” lenni. Az élmények mesélése mellett persze jutott idő egy kis sütizésre is. Ez a vidám délelőtt csak az első állomása az elkövetkező együtt töltött éveknek. Nagyon vártuk már, hogy köztünk legyen, hogy osztozzon élményeinkben! A következő állomás a sarlópusztai tábor!

„A mai napom nagyon jól sikerült, mert tagja lehetek egy olyan közösségnek, ahol az első pillanattól kezdve otthon érzem magam. Találkozásom  „Csányis” társaimmal vidám hangulatban telt.  A beszélgetések során kiderült, már várták érkezésemet. Rövid idő alatt megtaláltuk a közös hangot. Bevallom, nem emlékszem név szerint mindenkire, de a mosolygós, érdeklődő arcokra igen. Biztos vagyok benne, hogy jól tudunk majd együttműködni. Már nagyon várom a közös tanulást, beszélgetéseket, kirándulásokat.” Jáger Luca, Pécs 1. „friss csányis”