A legjobb dolog szerintem

A legjobb dolog szerintem

A legjobb dolog szerintem London volt, az izgalmassága miatt. S persze azt is nagyon élveztem, ahogyan az angoltudásom fejlődött. (Gaál Dorottya Pécs 2.)

Londonban volt a legjobb, mert sok jó dolog van ott. Például a London Dungeon, ami nagyon félelmetes volt! (Kovács Dániel Pécs 2)

Nagyon szeretem ezt a várost, mert Brighton nagyon szép. Élveztem a programokat és a társaság is nagyon jó volt. (Orbán Máté Pécs 2)

A legjobban az iskolai órák tetszettek, mert izgalmas volt az angol diákokkal találkozni. A programok érdekesek és izgalmasak voltak. (Szabó Gergely Pécs 1)

Nekem minden nagyon tetszett. A vendéglátó család, a programok, a társaság, a csapat! Londont találtam a legérdekesebbnek. (Kiss János Pécs 1)

A programok közül a londoni utazások tetszettek a legjobban. Az elszállásolás nem lehetett volna jobb! (Medek Péter Pécs 1)

A véleményem alapján Brightonban lenni kitűnő volt (ismét). Élveztem minden pillanatát. Mégis legjobban London tetszett! (Panka Péter Pécs 1)

Nekem a társaság volt a legjobb, mert olyanok voltunk, mint egy nagy család. Brighton gyönyörű: főleg a part, a park és a városközpont. (Kovács Viktória Jászberény 2)

Brightonban minden megvan, ami nekem fontos: a tengerpart, a tenger, a központ, a hűvös levegő és a tábor általi barátok. (Bogdán Dóra Pécs 2)

Legjobban? A család, az ellátás és a velünk lévő tanárok. Ez az ami a legjobban tetszett. (Jávorka Patrik Pécs 2)

Nekem a Madame Tussauds tetszett a legjobban, mert most voltam először és nagyon élethűek voltak a bábuk, mintha tényleg találkoztam volna igazi sztárokkal. (Horváth Sára Kaposvár 2.)

Nekem a Seven Sisters tetszett a legjobban. Ennél gyönyörűbbet még nem láttam. Csodálatos volt a kilátás és a tengeri levegő. (Balogh Nikoletta Kaposvár 2)

A programok többsége jó volt, London kiváltképp, Brighton nagyon szép hely és mindenképp szeretnék vissza jönni ha lehetséges. (Palkó Richárd  Kaposvár 2)

Nekem azok a napok tetszettek a legjobban, amikor együtt volt a csoport délután és sokat nevettünk és jól éreztük magunkat. (Andalics Enikő Kaposvár 2)

Nekem a család tetszett a legjobban, mert olyan befogadók, nagyon türelmesek, vendégszeretők és kedvesek voltak, és az ételek is finomak voltak. (Dézsenyi Patrícia Kapovár 2)

A Seven Sisters kitörölhetetlen élmény marad: a vakító fehér sziklák, a tenger kék végtelenje, a nevetésünk, ahogyan Quimby dalt énekelünk összekapaszkodva, és a kövek, amelyeket gyűjtögettem és Janó lovagiasan hazacipelte nekem. (V. Sárközi Angéla mentor Kaposvár 2)

Nagyon tetszett az, hogy a gyerekek mennyire odafigyeltek egymásra, mennyire látszik rajtuk, hogy ők egy csapat. Az is nagyon tetszett mennyire kiforrott, komoly, mély kapcsolat fűzi őket a mentoraikhoz. Az is tetszett nagyon, hogy nyelvileg is mennyire ügyesen eligazodtak az angol mindennapokban. Az pedig már csak hab volt a tortán, amikor a Booth Természettörténeti Múzeumban a kiállított kitömött állatokat nézve kiderült, hogy Bogdán Dóri milyen hihetetlen mennyiségű madarat ismer nemcsak magyarul, hanem angolul is. (Hamlin Zsuzsanna angol fejlesztő tanár Kaposvár)

Nekem szinte minden tetszett Brigtonban: a reggeli út a sok zölddel és a szép virágos házakkal, a tenger látványával, az iskola, a város, az itteni emberek a mosolygásukkal és elfogadásukkal, a sok önkéntes munka és jótékonyság; és persze mindezt azért élvezhettem, mert nagyszerű emberek társaságában lehettem. (Csovcsics Erika mentor Pécs 2)